Yes, een nieuw begin

Een schitterend mooi voorjaar op dit moment (pasen). En ja, na redelijk wat voorbereidingen zitten de aardbeiplanten er in. Dit jaar in tunnelkassen. Een duidelijke vooruitgang hopen we. Een betere kwaliteit vruchten en we hopen langer door te kunnen gaan met het plukken. Want ook bij regen kunnen de aardbeien nu nog heerlijk doorgroeien. 

Als alles goed gaat zijn de eerste aardbeien er over ongeveer 8 weken. (we hopen natuurlijk eerder…). Groeien doen ze in elk geval lekker. Op dit moment ongeveer 1 blad per week.

Tussen de ruggen in staat nu nog niets, maar we hopen dat binnenkort daar weer een mooi gras/klaver mengsel gaat groeien. Dat is goed voor het klimaat (van de aardbeien maar ook van ons) en goed voor de beestjes in de kas en goed tegen de schimmels.

Even wat foto’s er bij. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *