Aardbeien dit jaar

Beste aardbei-liefhebbers,

De afgelopen jaren heeft u van onze aardbeien kunnen genieten zoals wij van de teelt genieten. Hoewel de teelt, smaak en kwaliteit steeds beter werden was er op Rottum weerstand tegen de teelt van aardbeien, iets waarop wij helaas te weinig invloed hebben.

Voor ons was dit na 2 jaar stress toch wel reden om de teelt te verplaatsen en dit te combineren de teelt in tunnelkassen. Dit leek in eerste instantie goed te lopen echter bleef de vergunning lang op zich wachten en is het ons niet gelukt om de aardbeien te planten. Dit houdt in dat we dit jaar tot onze spijt geen aardbeien aan u/jullie kunnen leveren.

Wel werken we er aan om volgend jaar van vroeg (hopelijk half mei) tot laat (ongeveer oktober) aardbeien bij jullie te kunnen leveren.

Door de nieuwe locatie van onze teelt zullen wij helaas in omschakeling naar biologisch moeten. Dit houdt in dat wij biologisch telen en hiermee helemaal voldoen aan de eisen die hieraan gesteld zijn echter nog niet volledig biologisch gecertificeerd zullen zijn.

Het spijt ons dat wij u/jullie teleur moeten stellen en hiermee ook al jullie klanten!

Wij hopen dat we van jullie het vertrouwen mogen krijgen om volgend jaar terug te mogen komen om nog langer meer, mooiere en lekkerdere aardbeien te mogen leveren.

 

Mochten jullie naar aanleiding van dit alles opmerkingen of vragen hebben horen wij dit graag.

 

Met hartelijke groet,

 

Het team van Wadd’en Aardbeien 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *